About this project

When two young entrepreneurs come home after a long day of work, they want to have a good conversation and cook a nice meal together – in a serene environment.

This is why we’ve designed this project as the centrepiece of the living space, creating an oasis of serenity in tranquil tones of green. Its rear panel and countertop are executed in rare Verde Guatemala marble – which proved to be a welcome source of inspiration for the choice of colour for the cabinets.

All paintwork was done completely by hand – giving the project an extra subtle sense of sophistication. The entire island is custom made from aged bronze and is supported by lower cabinets constructed from walnut.

We’ve designed a blue steel custom frame around the extractor hood and equipped this kitchen with Bosch appliances. This was yet another fruitful collaboration with Nicemakers.